Online urenregistratie, iets voor jouw bedrijf?

We leven steeds meer online, en zowel privé als zakelijk zoeken we steeds vaker de cloud op. Online urenregistratie met Nanda pas precies in dat plaatje, we hebben haar niet voor niets 100% webbased gemaakt.

online urenregistratieHoeveel doet jouw bedrijf al online?

We hebben klanten die net als wij volledig in de cloud werken. Maar we komen ook bedrijven tegen die alles nog lokaal hebben draaien en bedrijven die een beetje van beiden doen. Sommige bedrijven doen zelfs al meer online dan ze zelf beseffen. Het grote voordeel van alles online doen is de bereikbaarheid, het simpele feit dat je vanaf elke plaats en vanaf elke computer, telefoon of tablet kunt werken. Kostenbesparing, schaalbaarheid en back-ups zijn daarbij mooi meegenomen.

Waarom online urenregistratie?

Online urenregistratie is handig omdat je overal en altijd je uren kunt boeken. Dus ook als je niet vanaf één plek werkt of veel onderweg bent. We horen vaak dat klanten mede om die reden voor Nanda gekozen hebben. Ook het feit dat je geen backups hoeft te maken wordt als voordeel van online urenregistratie genoemd, de backups verzorgen wij namelijk voor je.

grote en kleine bedrijvenGrote en kleine bedrijven

Nanda is geschikt voor ZZP’ers, maar ook voor teams en grotere bedrijven. We zijn erin geslaagd een tool te maken die voor veel bedrijven geschikt is en daar zijn we best trots op. Eigenlijk kan iedereen met Nanda aan de slag. En de paar features die soms door grote bedrijven een beetje gemist worden, worden zeker opgenomen in de nieuwe versie waaraan we nu werken.

Gratis proberen

Als je twijfelt of online urenregistratie iets voor jouw bedrijf is, neem de proef dan eens op de som. Bovenaan deze pagina kun je je vrijblijvend registreren en direct aan de slag. De gratis proeflicentie is volledig gelijk aan de betaalde versie en je kunt testen met zo veel collega’s als je wilt. We beloven je trouwens plechtig dat we je echt niet zullen stalken als je toch niet met Nanda verder wilt en voor een andere oplossing kiest.

En mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het me dan gerust weten!

Was dit artikel nuttig?