Ook altijd en overal bij je e-mail?

Ook altijd en overal bij je e-mail?

Je werkt al een tijd met Nanda en je bent heel tevreden over je urenregistratie in de cloud? Misschien wil je dan ook altijd en overal bij je e-mail kunnen (en bij je contacten en agenda natuurlijk) en overweeg je een verhuizing naar de cloud.

Voordelen van de cloud

Met Google Apps verhuis je je e-mail, contacten, agenda en eventueel zelfs je documenten naar de cloud. Dat houdt in dat je altijd en overal toegang hebt omdat je data niet meer lokaal op je eigen pc opgeslagen staat, maar in de cloud. De voordelen hiervan zijn legio, we noemen er een paar.

 1. Kostenbesparing

We zien steeds meer bedrijven overstappen naar Google Apps en niet in de laatste plaats vanwege de forse besparing in ICT kosten. Voor €40 per gebruiker per jaar maak je gebruik van Google Apps for Business en dat is het. Geen dure Microsoft Office licenties meer en geen duur onderhoud van hardware en je bedrijfsnetwerk. Met Google Apps kun je een besparing tot 60% bereiken ten opzichte van meer conventionele ICT oplossingen. Daarbij is Google Apps schaalbaar, dus per maand opzegbaar en je kunt op ieder gewenst moment uitbreiden met extra accounts. Google Apps groeit en krimpt dus mee met je bedrijf.

altijd-en-overal-bij-je-e-mail-met-google-apps

2. Overal werken en altijd en overal bij je e-mail

Met Google Apps heb je overal toegang tot je gegevens, zolang je maar de beschikking hebt over een werkende internetverbinding. Dat betekent in de praktijk dat je niet alleen op je vaste werkplek kunt werken, maar ook thuis, op vakantie of op een hippe flexwerkplek.

3. Op ieder apparaat werken

Google Apps werkt platform onafhankelijk. Je kunt dus werken op je vaste pc of je laptop, of op een tablet of smartphone. Of, als je al je apparaten thuis bent vergeten, op de pc van de klant waar je toevallig een bespreking hebt.

4. Eenvoudig online samenwerken

Met Google Apps kun je eenvoudig online samenwerken in een document, daarvoor hoef je dus niet meer fysiek bij elkaar in de buurt te zijn. Groot voordeel hiervan is dat je geen bestanden heen en weer hoeft te sturen en dat altijd de laatste versie van een document beschikbaar is.

5. Online vergaderen

Met Google+ Hangouts kun je online vergaderen met een gezelschap tot maximaal 9 personen. Door de Hangout te streamen kun je de vergadering later nog eens terugkijken of publiceren op bijvoorbeeld het YouTube kanaal van je bedrijf.

Video over Google+ Hangouts

Meer weten?

Wil je meer weten over Google Apps of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Bel dan met 010- 59 28 136 of mail me op [email protected]), ik denk graag met je mee!

Was dit artikel nuttig?