Nanda urenoverzicht - Urenregistratie voor teams header

Urenregistratie voor teams

Met Nanda krijgen jullie inzicht in de tijdsbesteding van het team.

Met het hele team overzichtelijk de uren bijhouden

✔ Handig en bruikbaar inzicht in de tijdsbesteding van het team

✔ Tijdlimieten om binnen de afgesproken tijd te blijven

✔ Aanpasbare rechten voor gebruikers door beheerders

✔ De zichtbaarheid van de uren per gebruiker aanpassen

✔ Overzichten samenstellen en hiermee processen verbeteren

✔ Gratis mobiele apps voor iOS en Android

Hoe al Nanda deze handige features werken? Dat vertellen we je allemaal in onze kennisbank.

De zaken inzichtelijk houden

Jullie zijn op zoek naar een urenregistratie voor teams. Een registratie die het benodigde inzicht in de gemaakte uren geeft en waarmee jullie kunnen bijhouden waar jullie precies in een proces zijn. Wanneer je in teamverband is het fijn als het direct duidelijk is waar iedereen zich mee bezig houdt. Met welk bovenmenselijk technisch werk is Carsten bezig? Voor welke klant is die website waar Joyce nu aan werkt? En waar hingen Kees-Jan en Justin gisteren eigenlijk uit? Je kunt nu eenmaal niet overal grip op hebben. Maar inzicht is wel prettig.

 

Nanda urenoverzicht - urenregistratie voor teams

Geschikte urenregistratie voor teams

Met Nanda krijgen jullie het inzicht in de tijdsbesteding. Iedereen registreert zijn of haar uren in het gezamenlijke account en koppelt de juiste projecten en labels eraan. Zo kunnen jullie goed bijhouden wie met welke taak of klant bezig is geweest. Je hoeft al zo drukke collega niet meer te storen om dit te vragen. Dat zal vast gewaardeerd worden!

De zichtbaarheid van de uren aanpassen

In sommige teams vindt men het niet nodig dat je elkaars uren kunt inzien. Begrijpelijk. Met deze teams houdt Nanda ook rekening. Je kunt jouw uren afschermen voor collega’s, zodat jouw uren enkel voor jou en de beheerder van het account zichtbaar zijn.

De zichtbaarheid van jouw uren aanpassen.

Rechten voor gebruikers instellen

Ben je de beheerder en wil je bijvoorbeeld dat gebruikers wel organisaties, projecten en labels kunnen beheren, maar wil je niet dat zij elkaars urenregistraties kunnen aanpassen? Dan kun je de rechten voor gebruikers aanpassen naar eigen wens.

Rechten voor gebruikers instellen, dat doe je zo.

 

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda

Nanda Urenoverzicht - Frank Janssen - Frankwatching

Het gebruik van Nanda zorgt voor een consequente registratie, hoe groot je team ook is. Doordat Nanda erg intuïtief werkt, kostte het de teamleden ook geen enkele moeite om ermee aan de slag te laten gaan!

Lees verder

Tijdbudgetten per project

Zijn er tijdbudgetten afgesproken met de klant? Dan wil je hier niet overheen gaan met de uren. Dit inzicht kun je gemakkelijk kwijt raken wanneer meerdere mensen werken aan hetzelfde project. Met de tijdslimieten van Nanda houden jullie hier grip op.

Stel; er is een project aangenomen voor 150 uur werk. Dan voeg je aan een project een tijdslimiet van 150 uur toe. Iedere keer dat er een tijdregistratie aan het project wordt toegevoegd, zie je hoeveel tijd er nog over is van het limiet. Wanneer vier man een uur besteden aan vergaderen, kost dat vier keer één uur. En dan merk je ineens hoeveel tijd er echt aan een project besteed wordt. Nanda helpt je binnen de afgesproken tijd te blijven. En daar worden veel mensen erg gelukkig van.

Start jullie gratis proefperiode14 dagen gratis uitproberen, geen contract en maandelijks opzegbaar

Nanda kennisbank

Nanda urenoverzicht - urenregistratie - Kennisbank“Hoe maak ik projecten aan?”, “Waar dienen labels voor?”, “Hoe voeg ik extra gebruikers toe?”, “Hoe pas ik zichtbaarheid van mijn uren aan?”. Alle Nanda vragen beantwoorden we in de kennisbank. Hier lees je over alle slimme functies en mogelijkheden van Nanda. Naar de kennisbank.