Moneybird koppelen aan Nanda

Moneybird koppelen aan Nanda

Meer dan alleen urenregistratie

Nanda heeft meer te bieden dan simpel weg alleen uren boeken. Zo zijn er allerlei handige extra functies waarmee jij het beste uit je urenregistratie kunt halen.

Zo zijn er de tijdslimieten die je kunt instellen. Hiermee ga je nooit meer onopgemerkt over je projectlimieten heen. Je houdt je netjes aan de afspraak die je met de klant hebt gemaakt en voorkomt zo dat je niet voor niets werkt.

Wanneer je in teamverband werkt zijn er twee functies waar jullie ook blij van zullen worden. De mogelijkheid om de zichtbaarheid van jouw uren af te schermen en de rechten voor gebruikers aan te passen. Met de laatste kun je als beheerder kiezen welke rechten gebruikers wel en niet hebben in jullie Nanda account. Wel of geen projecten aanmaken en bewerken, wel of niet de registraties van andere gebruikers aanpassen, etc.

 

Nanda urenoverzicht - administratie tips - moneybird koppeling

Moneybird koppelen voor de facturatie

Nanda heeft geen eigen facturatie mogelijkheid. Waarom niet? Daar hebben wij een goede reden voor, die leggen we hier aan je uit. Is dat de reden dat je twijfelt of je je urenregistratie met Nanda wilt doen? Dan nemen wij die twijfel direct weg. Want wij hebben wel een hele handige koppeling naar een van de meest gebruikte facturatieprogramma’s; Moneybird.

 

Nanda urenoverzicht - administratie tips Moneybird - elk uur factureren - uren en facturen - moneybird koppeling

Kloppende en strakke facturen maken

Omdat het best omslachtig is om al je uren bij te houden en deze dan later nogmaals in te moeten voeren in Moneybird om zo je factuur te maken, hebben wij een super handige Moneybird koppeling met Nanda gemaakt. Je houdt je uren netjes bij in Nanda, koppelt je boekingen aan projecten en geeft ze labels. En wanneer je een factuur wilt toesturen naar je klant, selecteer je alle uren van dat project en exporteert deze heel gemakkelijk in een paar klikken naar Moneybird. En klaar is je factuur!

Ook jou Moneybird koppelen aan jouw Nanda account? Wij helpen je graag op weg aan de hand van de video hieronder.

Was dit artikel nuttig?