Nieuw! Het Persoonlijk dashboard

Nieuw! Het Persoonlijk dashboard

Inzicht en optimalisatie

Je uren bijhouden doe je met een reden. Een van deze redenen kan zijn dat je graag inzicht wilt hebben in jouw tijdsbesteding. Je wilt weten waar je mee bezig bent en deze besteding optimaliseren. Je wilt het beste uit jouw tijd halen.

Met de slimme filters en opties tot groeperen in Nanda kun je heel veel waardevolle informatie halen uit jouw ingevoerde uren. Een rangschikking van oud naar nieuw of juist liever andersom. De data per week, maand, kwartaal, jaar; wat jij wilt kun je instellen. En nu hebben wij een nieuwe update voor het krijgen van deze belangrijke inzichten!

Persoonlijk dashboard

Vanaf vandaag lanceren wij het Persoonlijk dashboard. Dit dashboard vat 3 gegevens kort voor jou samen;

  • Hoeveel uur je die week in totaal hebt gewerkt
  • Welke uren je op welke dag hebt gemaakt
  • Hoeveel uur je in totaal facturabel bent geweest

Vooral voor ZZP’ers en teams die werken op uurbasis is het derde punt heel fijn. Je ziet gelijk hoeveel procent van de tijd je bezig bent geweest met geld verdienen.

Wil je dus even vlug bekijken hoe je ervoor staat met jouw uren en of je voldoende facturabel bezig geweest bent tot nu toe in de week? Dan hoef je niet persé in het overzicht deze data te filteren, je kunt zo naar het dashboard gaan en dan heb je dit inzicht direct beschikbaar. Scheelt jou weer tijd.

 

Nanda urenoverzicht - Activiteiten dashboard

Eerste versie

Dit is de eerste versie van het Persoonlijk dashboard. We zijn benieuwd wat je hiervan vindt. Is het waardevol voor jou? Ook zijn wij altijd op zoek naar feedback, hoe kunnen wij Nanda verbeteren? Zou je bijvoorbeeld in dit Persoonlijk dashboard liever een ander label dan Facturabel willen instellen? Of wil je meer opties erbij om data snel te bekijken?

Alle feedback die je voor ons hebt horen we graag. Dit kun je sturen naar [email protected] of deel het via de chatfunctie op de website.

Probeer het eens uit

We hopen dat je dit handige en efficiënte dashboard ook zult uitproberen. Het zal je zeker goede inzichten geven en helpen om tussendoor bij te sturen als dat nodig is. Je kunt het dashboard rechtsboven in vinden onder jouw naam. Hier klapt het menu uit en daar staat het Persoonlijk dasboard.

 

Persoonlijk dashboard nanda urenoverzicht

Was dit artikel nuttig?