Urenadministratie naar de cloud verhuizen?

We verhuizen steeds meer naar de cloud, de berichtgeving in kranten en op internet is er helder over. Hoewel tegenstanders allerlei bezwaren opwerpen en ons daarmee scherp houden, lijkt het een beweging die niet meer te stoppen valt. En logisch ook, want de lagere kosten en schaalbaarheid geven ondernemers juist de bewegingsruimte die ze zoeken. Ook urenadministratie verhuist steeds vaker naar de cloud.

Online urenadministratie een zegen?

Wat ons betreft wel. Want wat is er handiger dan dat je letterlijk overal ter wereld bij je administratie kan? Als je internetverbinding hebt en een pc, laptop, tablet of smartphone kun je online je uren bijhouden, dat geeft pas echte vrijheid. Geen gehannes meer met urenbriefjes die makkelijk kwijt raken of gedoe in een spreadsheet waarvan je eigenlijk dagelijks een backup moet maken en waarin het overzicht ver te zoeken is. Urenadministratie in de cloud is zo gek nog niet.

Webapp en apps voor Android en iOS

Ik hoor je denken, “daar hebben jullie vast een oplossing voor”. En inderdaad, dat hebben we. Onze online urenregistratie tool heet Nanda Urenoverzicht en werkt als een trein. We hebben altijd tot doel gehad om een tool te maken die uren boeken zo makkelijk mogelijk maakt, want het bijhouden van uren is ook onze hobby niet. Dus van de nood een deugd gemaakt en inmiddels maken we elke dag honderden mensen blij met onze Nanda.

urenadministratie-screenshot

Nanda is een webapp met mobiele apps voor Android en iOS. Dat betekent dat je uren kunt boeken op je pc, maar ook op een tablet of smartphone. Het bewerken van die geboekte uren tot mooie en doelmatige overzichten doe je dan in de webapp op je pc of laptop. Deze overzichten maak je op maat door middel van projecten en labels. Zo wordt het ook mogelijk om de uren van meerdere collega’s die aan één project hebben gewerkt in een overzicht bij elkaar te rapen en te exporteren.

Is online urenadministratie veilig?

Ja. Al je gegevens worden versleuteld bewaard en mocht er ooit iets mis gaan dan hebben we altijd een reservekopie van je gegevens. Eigenlijk is het veel veiliger dan de spreadsheets die op de harde schijf van je computer of laptop staan. Die kan immers makkelijk crashen of gestolen worden, al wil je daar natuurlijk helemaal niet aan denken.

Meer weten?

Twijfel je nog of je je urenadministratie naar de cloud zult verhuizen? Bel of mail ons dan, we vertellen je er graag meer over. Je kunt me vinden op [email protected] of bel met 010-59 28 136, schroom niet!

Was dit artikel nuttig?