Urenregistratie kost geen geld, het brengt geld op

De meeste urenregistratie tools zijn niet gratis. En logisch ook, want er wordt dagelijks hard gewerkt om die tools goed en veilig in de lucht te houden. De meeste mensen begrijpen gelukkig wel dat je een klein bedrag moet betalen voor het gebruik ervan.   

urenregistratie-prijsNanda kost ongeveer één vergeten uur

Nanda bijvoorbeeld kost €60 per jaar. Ik moet zeggen maximaal €60 per jaar, want naarmate je meer licenties aanschaft krijg je meer korting. Nu is €60 natuurlijk best geld, maar denk even aan je uurtarief en het aantal uren dat je wellicht vergeet te factureren elk jaar. Juist, als je één uur minder vergeet te factureren aan je klant heb je Nanda eigenlijk al terugverdiend. Vanaf dat moment gaat je urenregistratie dus geld opleveren, in plaats van geld kosten.

Uurtje factuurtje makkelijk gemaakt

Eerlijk is eerlijk, urenregistratie is een beetje een noodzakelijk kwaad. Je hebt er geen zin in, maar het is toch handig om het te doen. Zeker als je ook online factureert, want dan maakt je urenregistratie je leven wel erg makkelijk. Veel Nanda gebruikers werken ook met MoneyBird of Q-invoice, juist vanwege de koppeling met Nanda en het gemak dat ze daarvan hebben. Want hoe lekker is het om direct vanuit je urenregistratie een factuur te kunnen maken en zeker te weten dat je ècht geen uren meer vergeet.

De bottom line is dat je van die €60 ook lekker uit eten kunt gaan. Maar als je dat niet doet en er een jaar lang Nanda van gebruikt kun je veel vaker uit eten. Klinkt als een goed idee toch?

urenregistratie-kadoUrenregistratie proberen is wel gratis

Je kunt Nanda 30 dagen gratis proberen, lang genoeg dus om te zien of het iets voor jouw bedrijf is. En heb je tijdens het uitproberen vragen of opmerkingen, dan kun je altijd bij me terecht via e-mail of op 010 – 59 28 136. Ik ontmoet je graag!

Was dit artikel nuttig?